مدیرعامل انجمن بلاکچین اعلام کرد که وضعیت اینماد صرافیهای رمزارزی بررسی شده و چهار الزام احتمالی برای سکوهای تبادل شناسایی شده است
مدیرعامل انجمن بلاکچین در خصوص تدوین چهار الزام برای دریافت اینماد بدون ستاره توسط صرافیهای رمزارزی اطلاع داده است، اما هنوز قطعی نشده است که این الزامات در نهایت به ثبت برسند. این الزامات شامل گواهی عدم سوءپیشینه مدیران شرکت و احراز هویت کسبوکارها میباشند. به عبارت دیگر، برای دریافت اینماد بدون ستاره، صرافیهای رمزارزی باید از وجود این دو الزام اطمینان حاصل کنند. با این حال، هنوز قطعی نشده که این الزامات به ثبت برسند و باید منتظر تصمیم نهایی در این خصوص باشیم.
اواسط اردیبهشت ماه امسال و طی جلسه کارگروه مشورتی راهبری تجارت الکترونیکی، مقرر شد تا کسبوکارهای مجازی حوزه رمزارز با دریافت معرفینامه از یکی از سه تشکل سازمان نظام صنفی رایانهای، انجمن فینتک و انجمن بلاکچین، نسبت به دریافت اینماد اقدام کنند.
در همین راستا آنطور که رسانه رمزارز گزارش کرده، انجمن بلاکچین چهار الزام را برای دریافت اینماد توسط صرافیهای رمزارزی تدوین کرده است.
«عباس آشتیانی»، مدیرعامل انجمن بلاکچین ایران در اولین دوره از رویداد بلاکدی به این موضوع اشاره کرد و گفت سه تشکل خصوصی خودتنظیمگری بایستی به یک مکانیستم اجرایی واحد برسند که هنوز این امر محقق نشده است.
به گفته وی انجمن بلاکچین در تلاش است تا پیشتاز تدوین این مکانیسم باشد تا بتوان شاهد پیادهسازی اصولی خودتنظیمگری (SRO) برای اولین بار در کشور بود.
آشتیانی با اشاره به گفتگوهای غیررسمی که در این باره صورت گرفته است، از چهار الزام برای دریافت نماد بیستاره خبر داد و تأکید کرد این الزامات هنوز به طور رسمی ابلاغ نشده است.
گواهی عدم سوءپیشینه کادر مدیریت شرکت، مدیرعامل و اعضای هیئت مدیره، اجرای الزامات پایه کسبوکارهای فضای مجازی به شماره FATA_200_01، بستر قرارداد برای گذراندن تست استاندارد اَفتا برای امنیت نرمافزار کسبوکار مربوطه و وجود احراز هویت برای کسبوکار، چهار الزامی هستند که به گفته آشتیانی هنوز نهایی و رسمی نشدهاند، اما به نظر الزاماتی اجرا پذیر هستند.
مدیرعامل انجمن بلاکچین تأکید کرد آنها قصد دارند با همکاری انجمن فینتک و نصر، به عنوان دو ضلع دیگر خودتنظیمگری، الزامات اینماد صرافیهای رمزارزی را تدوین کرده و بر اجرای آن نظرات داشته باشند: «این الزامات باید برآمده از دل کسبوکارهای تبادل رمزارزی باشد تا اجراپذیری آن تضمین شود.»
بنابر اعلام آشتیانی، تعداد کاربران فعال در حوزه ارزهای دیجیتال امروزه به هفت میلیون نفر رسیده است، این در حالی است که در فضای خاکستری امروزه، کسبوکارها با نگرانیهایی برای فعالیت و توسعه روبهرو هستند.
منبع:
نظر شما :