اجرای مرحله دوم یکپارچه سازی احراز هویت خدمات فناورانه دانشگاه

۲۳ مهر ۱۳۹۷ | ۰۳:۳۰ کد : ۷۱۱۵ اطلاعیه های مرکز فناوری اخبار مرکز فناوری
با پیشرفت پروژه سامانه یکپارچه سازی به منظور سهولت کاربران در ورد به سامانه ها، پس از ارتباط با اینترنت و سامانه پست الکترونیکی دانشگاه هم اکنون سامانه های اتوماسیون اداری و نگارستان نیز به طرح یکپارچه سازی پیوستند.
 اجرای مرحله دوم یکپارچه سازی احراز هویت خدمات فناورانه دانشگاه

با پیشرفت پروژه سیستم احراز هویت یکپارچه دانشگاه در مرکز فناوری اطلاعات و ارتباطات، پس از ارتباط با اینترنت و سامانه پست الکترونیکی دانشگاه هم اکنون سامانه های اتوماسیون اداری و نگارستان نیز به طرح یکپارچه سازی پیوستند.

هم اکنون با داشتن نام کاربری که در سامانه ITS قابل ایجاد/تکمیل و تغییر رمز عبور است علاوه بر مشاهده صندوق پست الکترونیکی - دسترسی به شبکه اینترنت، اتصال به بانک های اطلاعاتی ورود به دو سامانه دیگر :  اتوماسیون اداری و سامانه نگارستان معاونت فرهنگی میسر گردید.

یکپارچه سازی سامانه های دانشگاه و پیشگیری از جزیره ای عمل کردن سامانه ها از مهمترین سیاست های این مرکز بوده که پس از سالها تحقیق و بررسی درحال اجراست.

متعاقباً در خصوص زمانبندی اجرای فازهای بعدی از همین طریق اطلاع رسانی خواهد شد.