اطلاعیه مرکز فناوری اطلاعات برای دانشجویان جدیدالورود

۲۴ شهریور ۱۳۹۷ | ۰۴:۳۰ کد : ۶۸۲۳ اطلاعیه های مرکز فناوری
قابل توجه دانشجویان جدیدالورود متقاضی دریافت پست الکترونیکی آکادمیک دانشگاه و حساب کاربری اینترنت
اطلاعیه مرکز فناوری اطلاعات برای دانشجویان جدیدالورود

به اطلاع کلیه دانشجویان گرامی ورودی سال ۱۴۰۱ می رساند برای استفاده از اینترنت دانشگاه و دسترسی به بانکهای اطلاعاتی نیاز به ثبت نام و دریافت اکانت از سامانه ITS می باشد.

برای اطلاع بیشتر از دیگر خدمات این مرکز به اینجا مراجعه فرمائید.

در صورت بروز هرگونه مشکل و نیاز به راهنمایی به بخش راهنما و سوالات متداول در همین سایت مراجعه و یا از طریق لینک ارتباط با کارشناسان مرکز تماس حاصل فرمائید.

علی رمضانی ۲۴ شهریور ۱۳۹۷ | ۰۴:۳۰
سلام. من نیاز به اینترنت دانشگاه دارم و استفاده ای از ایمیل نمی کنم. چگونه فقط اکانت اینترنت داشته باشم؟
پاسخ مدیر سایت (تنظیم نشده)
باسلام و ضمن عرض خیر مقدم به شما دانشجوی عزیز. در راستای سیاستهای یکپارچه سازی سامانه های دانشگاه پست الکترونیکی دانشگاهی شما همان اکانت اینترنت خواهد بود. پیشنهاد میشود در مکاتبات خود از پست الکترونیکی قدرتمند دانشگاه استفاده نمائید.
hosein ۲۵ شهریور ۱۳۹۷ | ۰۴:۳۰
با سلام برای ثبت نام شماره دانشجویی خود را چگونه می توانم تهیه کنم
پاسخ مدیر سایت (تنظیم نشده)
به سامانه ثبت نام دانشجویی سما مراجعه فرمائید. همه دانشجویان پس از ثبت نام یک شماره دانشجویی دریافت خواهند کرد.
سید حسین فتاح ۳۰ شهریور ۱۳۹۷ | ۰۴:۳۰
سلام و عرض ادب بنده در ایجاد ایمیل جدید دچار مشکل هستم. نام بنده Sayyed Hosein و نام خانوادگی من Fattah می باشد. اما نام کاربری پیشنهادی S.fattah می باشد که مناسب نیست. از طرفی اگر در قسمت نام SHosein وارد کنم، گرچه نام کاربری پیشنهادی قابل قبول است، اما ایمیل ساخته نمی شود. نام کاربری پیشنهادی من: sh_fattah یا shfattah می باشد. لطفا راهنمایی فرمایید.
پاسخ مدیر سایت (تنظیم نشده)
برای بررسی مشکل با کارت دانشجویی به ساختمان مرکزی - طبقه همکف - مرکز فناوری اطلاعات و ارتباطات مراجعه فرمائید.
محمد ۰۷ مهر ۱۳۹۷ | ۰۳:۳۰
با سلام من چگونه می توانم با اکانت دانشگاهی برای اساتیدم ایمیل بفرستم؟
پاسخ مدیر سایت (تنظیم نشده)
سلام. به سایت mail.atu.ac.ir مراجعه کنید نام کاربری و رمز ایمیل خود را بزندید و وارد پنل پست الکترونیکی شوید. اگر تا کنون اکانت دریافت نکرده اید به its.atu.ac.ir مراجعه کنید و اکانت خود را فعال کنید. توجه داشته باشید نام کاربری و رمز ایمیل با دسترسی به اینترنت یکسان است.
سجاد ذوالفقاري ۲۱ آبان ۱۳۹۷ | ۰۳:۳۰
سلام و ووقت بخير ، حدود يك هفته ايست كه سرعت واي فاي اينترنت خوابگاه همت بسيار كند شده و اصلا قادر به بازكردن هيچ صفحه اي از پنجره هاي اينترنتي نميشه.اين مشكل را چه كسي بايد برطرف كند؟
پاسخ مدیر سایت (تنظیم نشده)
سلام. مشکل فنی گزارش نشده. لطفاً با شماره تلفن 48392612 تماس بگیرید.
۲۷ آذر ۱۳۹۷ | ۰۳:۳۰
با سلام. برای دستیابی به مقالات در پایگاه های اطلاعاتی سایت دانشگاه از راه دور (خانه) باید چیگار گرد؟
پاسخ مدیر سایت (تنظیم نشده)
باسلام . به این آدرس مراجعه فرمائید. فایل VPN و راهنما وجود دارد. برای اتصال از نام کاربری و رمز ایمیل استفاده کنید. و یا با شماره تلفن 48392622 تماس بگیرید.