معرفی پرتال اساتید و سامانه آموزش مجازی

۱۹ تیر ۱۳۹۷ | ۰۴:۳۰ کد : ۶۵۳۳ اطلاعیه های مرکز فناوری اخبار مرکز فناوری
اساتید محترم می توانند با استفاده از این سیستم، میزان اثربخشی کلاس¬های حضوری خود را افزایش داده و در پرتال اساتید دانشگاه علامه طباطبائی از مزایای این سیستم استفاده نمایند.
معرفی پرتال اساتید و سامانه آموزش مجازی

امروزه روشهای آموزشی با بهره گیری از سامانه های رایانه ای تقویت گردیده و تعامل بین استاد ، دانشجو و محتوای آموزشی با کارایی و اثربخشی بالاتری همراه شده است.  در این راستا سیستم پرتال استادان دانشگاه علامه طباطبائی و مدیریت دروس دانشگاه  توسط مرکز فناوری اطلاعات راه¬ اندازی و آماده بهره ¬برداری گردیده است. اساتید محترم می¬توانند با استفاده از این سیستم، میزان اثربخشی کلاس¬های حضوری خود را افزایش داده و در پرتال اساتید دانشگاه علامه طباطبائی از مزایای این سیستم استفاده نمایند.

مزایای استفاده از سامانه مدیریت آموزش مجازی :

امکان قراردادن فایل منابع درسی برای تمام دانشجویان ترم جاری درس مورد ارائه
امکان برگزاری آزمون¬های آنلاین با توانایی تصحیح خودکار و ثبت نمرات دانشجویان در دفتر نمرات
امکان تعریف تکلیف و تحویل آن به صورت الکترونیکی و با امکان محدود نمودن زمان تحویل
امکان قراردادن اطلاعیه در خصوص مسائل درسی
امکان استفاده از انجمن ها جهت ایجاد مباحثه بین دانشجویان
امکان ارسال پیغام به دانشجویان درس مربوطه

و ......

ویژگی های پرتال اساتید دانشگاه علامه :

دورس جاری در یک نگاه
بخش بیوگرافی که به قلم هر استاد نوشته میشود