راه اندازی فاز اول سامانه درخواست خودرو

۱۹ تیر ۱۳۹۷ | ۰۴:۳۰ کد : ۶۵۳۰ اطلاعیه های مرکز فناوری اخبار مرکز فناوری
اتوماسیون سازی و تعریف گردش کار جهت کنترل و تاریخچه کنترل تردد ها توسط مرکز فناوری اطلاعات
راه اندازی فاز اول  سامانه درخواست خودرو

تا کنون کارکنان بخش اداری دانشگاه در صورت نیاز به تردد در سطح شهر اقدام به درخواست خودرو و هماهنگی با مسئول حمل ونقل بصورت حضوری و یا تلفنی داشتند که مشکلات و بروکراسی پیچیده ای داشت. این مرکز پس از مشاهده مشکلات پیش آمده اقدام به اتوماسیون سازی و تعریف گردش کار جهت کنترل و تاریخچه کنترل تردد ها نمود.

با راه اندازی این سامانه هر یک از کارکنان قادر خواهند بود پس از ورود به اتوماسیون اداری درخواست خود را ایجاد کنند که پس ار تائید مافوق خود و ناظر سیستم ، درخواست به مسئول حمل و نقل رسیده و در صورت داشتن شرایط لازم ، خودرو در اختیار درخواست کننده قرار می گیرد.

با توجه به زمانبندی این پروژه ،در حال حاضر  فاز اول برای معاونت توسعه فعال گردید تا مشکلات احتمالی را اعلام نمایند که پس از تائید نهایی این فاز، فعالسازی درخواست خودرو برای مجموعه دانشگاه فعال خواهد گردید.