هوش مصنوعی هم به جام جهانی روسیه رسید!

۲۷ خرداد ۱۳۹۷ | ۰۴:۳۰ کد : ۶۳۶۹ تازه های فناوری اطلاعات
بازار داغ پیشگویی اختاپوس، فیل و گربه در سری بازی های جام جهانی فوتبال "هوش مصنوعی" را وادار به پیش بینی کرد که نتایج جالبی درپیش داشت.
هوش مصنوعی هم به جام جهانی روسیه رسید!

پژوهشگران دانشگاه دورتموند و دانشگاه مونیخ آلمان با همکاری دانشگاه گنت بلژیک پس از پیش بینی های اعجاب انگیز پائول اختاپوس در جام جهانی 2010 که 12 بازی از 14 بازی را به درستی پیشگویی کرده بود و مهمترین آن بازی فینال بین اسپانیا - هلند بود، پژوهشگران را برآن داشت تا با کمک یادگیری ماشینی بر اساس شاخص‌هایی ازقبیل رتبه کشور ها در رنکینگ فیفا و تعداد بازیکنان شاغل در لیگهای معتبر جهان، مدل هوش مصنوعی را 100 هزار بار اجرا کردند و شانس هر تیم را در مراحل صعود این جام به ترتیب ذیل به تصویر کشید:

مراحل حذفی

البته محققان بر این باورند که اخراج سرمربی تیم ملی اسپانیا و تغییرات تاکتیکی و روحی بازیکنان ممکن است برای تیمی که در تمام مراحل تصمیم گیری نقش به سزایی ایفا کرده، نتایج را کمی از حقیقت دور کند.

در صورت تمایل میتوانید پیش بینی خود را از صعود تیمها در مقایسه با هوش مصنوعی در بخش نظرات اعلام فرمائید.