اجرای مرحله اول یکپارچه سازی احراز هویت خدمات فناورانه دانشگاه

۲۱ خرداد ۱۳۹۷ | ۰۴:۳۰ کد : ۶۳۴۴ اطلاعیه های مرکز فناوری
لزوم استفاده از ایمیل دانشگاهی بعنوان نام کاربری اینترنتی یکتا برای تمامی اعضای دانشگاه از روز یکشنبه مورخ 97/3/27
اجرای مرحله اول یکپارچه سازی احراز هویت خدمات فناورانه دانشگاه

نظر به اجرای پروژه یکپارچه سازی سامانه های دانشگاه (SSO) و لزوم استفاده از ایمیل دانشگاهی بعنوان نام کاربری اینترنتی یکتا برای تمامی اعضای دانشگاه، به اطلاع می رساند از روز یکشنبه مورخ 97/3/27 اتصال به اینترنت برای اعضای محترم هیئت علمی صرفا با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور ایمیل دانشگاه امکان پذیر خواهد بود. لذا اطمینان از انجام عملیات تکمیل پروفایل ایمیل در سامانه به آدرس its.atu.ac.ir الزامی می باشد. خاطر نشان می شود فایل های راهنمای نحوه ثبت نام، تکمیل پروفایل و باز یابی رمز عبور در اینجا قابل دسترس است.

در صورت بروز هر گونه مشکل و یا سوال به کارشناس مرکز فناوری اطلاعات در دانشکده مراجعه نمائید.