امکان اتصال به اینترنت دانشگاه با استفاده از نام کاربری و رمز عبور ایمیل دانشگاهی

۰۱ اردیبهشت ۱۳۹۷ | ۰۴:۳۰ کد : ۵۸۹۷ اطلاعیه های مرکز فناوری اخبار مرکز فناوری

Normal 0 false false false EN-US X-NONE AR-SA

پیرو پیشرفت پروژه sso(سیستم احراز هویت یکپارچه) در گام اول اتصال سامانه اینترنت دانشگاه به اکتیو دایرکتوری برقرار و امکان اتصال به اینترنت با استفاده از نام کاربری و رمز عبور ایمیل دانشگاهی فراهم گردید.در فاز اول اجرا از تاریخ ۲۹ فروردین ۹۷ کلیه کارشناسان مرکز فناوری از این طریق به اینترنت متصل گردیدند.

امید است پس از طی دوره تست و رفع اشکال یک ماهه،در فازهای بعدی گروه های کاربری اساتید،کارمندی و دانشجویی به این طرح اضافه شوند.

متعاقباً در خصوص زمانبندی اجرای فازهای بعدی از طریق کانال تلگرام و سایت مرکز فناوری و هم چنین پیام کوتاه اطلاع رسانی خواهد شد.

حسن طائی ۰۳ اردیبهشت ۱۳۹۷ | ۰۴:۳۰
سلام و سپاس از تلاش شما
پاسخ مدیر سایت (تنظیم نشده)
زهره ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۷ | ۰۴:۳۰