برگزاری جلسه تخصصی و آموزشی هتلداری با حضور مسئولان دانشگاه در هتل کیش مهر

۱۴ بهمن ۱۳۹۶ | ۰۳:۳۰ کد : ۵۳۹۳ اطلاعیه های مرکز فناوری
جهت بالابردن سرعت و کیفیت مطلوب در ارائه خدمات و اصلاح فرآیندها ، جلسه تخصصی و آموزشی هتلداری با حضور مسئولان دانشگاه علامه طباطبائی در مجتمع تفریحی- اقامتی کیش مهر برگزار شد.
برگزاری جلسه تخصصی و آموزشی هتلداری با حضور مسئولان دانشگاه در هتل کیش مهر

جهت رسیدن به نتیجه مطلوب در امر هتلداری ، جلسات تخصصی و آموزشی هتلداری  با هماهنگی اداره رفاه دانشگاه در مجتمع اقامتی تفریحی هتل کیش مهر برگزار گردید.در این کلاسها که در مورخ 23 و 24 و 25 دی ماه برگزار شد جناب آقای دکتر مرتضائی فرد مدیر محترم امور اداری ، جناب آقای زندی معاون محترم مدیر اداری ، جناب آقای دکتر پورروستایی سرپرست مرکز فناوری اطلاعات و ارتباطات ،جناب آقای نیساری مدیر اداره رفاه  ، کارشناسان محترم مرکز فناوری،امور رفاهی،امور مالی ،امور اداری و تمامی مسئولان و کارکنان هتل کیش مهر و نمایندگانی از شرکت مربوط حضور یافتند.

در افتتاحیه این جلسات ابتدا جناب آقای نیساری ضمن عرض خیر مقدم به حاضرین، دستور جلسات را اعلام نموده و هدف از برگزاری جلسات تخصصی را تشریح کردند و بیان داشتند که جهت ساماندهی امور جاری مجتمع و اصلاح فرآیندها و بازآموزی، نیازمند برگزاری دوره آموزشی بوده ایم.

در این جلسات مسائل مهم خانه داری، تاسیسات، رستوران،امور رفاهی،حسابداری ، انبار و خزانه داری بطور کامل و دقیق مورد بحث کارشناسی قرار گرفت .

در کانال تلگرام مرکز فناوری اطلاعات و ارتباطات با ما همراه باشید.