افتتاح سامانه مهارت افزایی با حضور وزیر علوم و تحقیقات

۰۳ دی ۱۳۹۶ | ۰۳:۳۰ کد : ۵۰۵۶ اخبار مرکز فناوری
در حاشیۀ افتتاح‌ کتابخانه مرکزی، طرح مدیریت دوره های مهارت‌افزایی دانشجویان نیز رونمایی و به بهره‌برداری رسید.
افتتاح سامانه مهارت افزایی با حضور وزیر علوم و تحقیقات

در ادامۀ تکمیل طرح جامع پروژه های عمرانی دانشگاه علامه‌طباطبائی با کاربری‌های آموزشی، پژوهشی و رفاهی،سامانه مدیریت دوره های مهارت افزایی با حضور وزیر علوم و تحقیقات و مسئولان دانشگاه رونمایی شد.

در ابتدا دکتر نادر نعمت‌اللهی، معاون آموزشی دانشگاه علامه‌طباطبائی دربارۀ اجرای طرح مهارت‌افزایی و لزوم آن توضیحاتی را ارائه کردند و عنوان کردند: طرح مهارت‌افزایی دانشجویان دانشگاه علامه‌طباطبائی با هدف افزایش مهارت‌های دانشجویان هم‌زمان با آموزش‌های نظری پیش‌بینی شده است تا پیش ‌زمینه‌ای برای اشتغال موفق آنان باشد، چرا که برخی مهارت‌ها برای استخدام شدن در سازمان‌ها و موسسه‌ها نیاز است که در این دوره‌ها پیش‌بینی شده ‌است.

در ادامه دکتر سعید پورروستایی سرپرست مرکز فناوری اطلاعات و ارتباطات به تشریح قابلیت ها و عملکرد این سامانه پرداخت.