دستور العمل اتصال به شبکه بی سیم

۱۸ مهر ۱۳۹۶ | ۰۳:۳۰ کد : ۴۳۳۹ اطلاعیه های مرکز فناوری
از آنجایی که بسیاری از دانشجویان محترم با مشکل قطع و وصل مکرر به شبکه بی سیم مواجه هستند جهت رفع مشکلات میتوانید مستند زیر را همراه با توضیحات فنی مطالعه نمایید.
 دستور العمل اتصال به شبکه بی سیم

علت فنی قطع و وصل به شبکه بی سیم

دستگاه های بی سیم همچون لپتاپ ها، گوشی های هوشمند، تبلت ها و ... زمانی که به بیش از یک Access Point وصل شوند، رمز عبور هر دو Access Point در دستگاه ذخیره می گردد و زمانی که سیگنال هر کدام قوی تر باشد، به آن متصل خواهد شد.این مشکل زمانی که سیگنال هر دو Access Pointبه یک اندازه یا با مقدار نزدیک به هم باشند، لپتاپ بین دو Access Point امکان انتخاب صحیح نخواهد داشت و مدام قطع و وصل خواهد شد.

برای رفع این مشکل به دانشجویان توصیه می شود تنها به یک اکسس پوینت (نزدیکترین به اتاق) وصل شوند و در صورت اشکال در اتصال به آن یا سایر اشکالات به کارشناس پشتیبان خوابگاه مراجعه نمایند و از اتصال به سایر اکسس پوینت ها اجتناب نمایند.

از آنجایی که اکثر دانشجویان قبلا به بیش از یک Access Point متصل شده اند، رمز های تمام آن ها در لپتاپ یا گوشی آن ها ذخیره شده است، بنابر این در این قسمت روشی برای حذف رمز های ذخیره شده بر روی سیستم عامل های مختلف ارائه می گردد.

لپتاپ های دارای سیستم عامل ویندوز

موبایل ها و تبلت ها