ایجاد زیرساخت جدید و استاندارد در خوابگاه همت

۱۵ شهریور ۱۳۹۶ | ۰۴:۳۰ کد : ۴۱۱۳ اخبار مرکز فناوری
در بزرگترین خوابگاه پسرانه دانشگاه علامه طباطبایی، خوابگاه شهید همت در حال انجام است و با برنامه ریزی های انجام شده با شروع ترم جدید دانشجویان محترم تجربه متفاوتی از استفاده اینترنت و سرویس های شبکه در این خوابگاه خواهند داشت.
ایجاد زیرساخت جدید و استاندارد در خوابگاه همت

پیرو برنامه های مرکز فناوری اطلاعات و ارتباطات در جهت تکمیل پروژه بروزرسانی زیرساخت در خوابگاه ها ، خرسندیم به اطلاع برسانیم در حال حاضر مراحل نهایی تکمیل این پروژه در بزرگترین خوابگاه پسرانه دانشگاه علامه طباطبایی ، خوابگاه شهید همت در حال انجام است و با برنامه ریزی های انجام شده با شروع ترم جدید دانشجویان محترم تجربه متفاوتی از استفاده اینترنت و سرویس های شبکه در این خوابگاه خواهند داشت. لازم بذکر است برخی تغییرات ائم از افزایش پهنای باند لینک رادیویی ، اتصال به فیبر نوری ، ارتباطات فیبرنوری ، افزایش Access pointها و ... می باشد که پس از تکمیل طرح به اطلاع عموم و دانشجویان عزیز خواهد رسید.