افزایش حجم اینترنت کاربران دانشگاه علامه طباطبایی

۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۶ | ۰۴:۳۰ کد : ۳۵۰۱ اخبار مرکز فناوری
با عنایت به نزدیک شدن به پایان ماه پر خیر و برکت شعبان و همچنین قرار گرفتن در آستانه ماه مبارک رمضان، مرکز فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه در ادامه فعالیت های زیر ساختی شبکه و اینترنت و بالابردن کیفیت خدمات بر روی بستر اینترنت، در نظر دارد ترافیک مصرفی ماهانه کاربران گرامی را از تاریخ اول خرداد ماه سال جاری به شرح زیر افزایش دهد.
افزایش حجم اینترنت کاربران دانشگاه علامه طباطبایی

دانشجویان مقطع کارشناسی از 6 گیگابایت به 8 گیگا بایت در ماه

دانشجویان کارشناسی ارشد از 8 گیگابایت به 10  گیگابایت در ماه

دانشجویان دکتری از 10 گیگابایت به 12 گیگابایت در ماه

امید است این تغییر موجب بالا بردن کیفیت و رضایت کاربران از سرویس اینترنت دانشگاه گردد.

حامد ۰۶ خرداد ۱۳۹۶ | ۰۴:۳۰
سلام. از زحمات شما سپسگزاریم
علیرضا ۰۷ خرداد ۱۳۹۶ | ۰۴:۳۰
سلام و خست نباشید... پ چرا به ترافیک اضافه نشده؟!
پاسخ مدیر سایت (تنظیم نشده)
لطفاً مجدد بررسی کنید و در صورت بروز مشکل با شماره مستقیم 48392605 تماس بگیرید.
سلیمان ۳۱ خرداد ۱۳۹۶ | ۰۴:۳۰
باسلام وعرض ادب واحترام از این تصمیم شما خرسندم وازتمامی پرسنل زحمتکش این مرکز خصوصا آقای مهندس حسین رحیمی کمال تشکررادارم که با دلسوزی اقدام به مشکلات مادانشجویان در خوابگاه می نمایند