تکمیل PASSIVE طبقات دانشکده ادبیات و انتقال آن بر روی شبکه جدید دانشگاه

۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۶ | ۰۴:۳۰ کد : ۳۳۱۹ اخبار مرکز فناوری
راه اندازی و تکمیل PASSIVE در دانشکده ادبیات، انتقال کامل بر روی شبکه جدید دانشگاه و بزرگترین کارگاه کامپیوتر دانشگاه علامه طباطبایی در دانشکده ادبیات در هفته گذشته به پایان رسید.
تکمیل PASSIVE طبقات دانشکده ادبیات و انتقال آن بر روی شبکه جدید دانشگاه

با توجه به اینکه قبلا سرعت اینترنت در دانشکده ادبیات بسیار پایین بوده است با استاندارد سازی PASSIVE  و شبکه اینترنت وضعیت اینترنت ارتقاء و کیفیت بهتری خواهد داشت. : ایجاد زیر ساخت فیبر نوری استاندارد، ساختار جدید و بروز رسانی سیستم و شبکه استاندارد انجام شده و ساختار 3 لایه ای cisco، تعویض تمامی سوئیچها و نصب سوئیچ های بروز و مدیریت پذیر، تقویت فیبر نوری اینترنت و ایجاد زیر ساخت وایرلسی پایدار و مطمئن در کلیه طبقات ساختمان دانشکده ادبیات فارسی و زبانهای خارجی راه اندازی گردیده و تمامی واحدها و دانشجویان در حال حاضر می توانند از شبکه ای با سرعت و دسترسی بالاتر استفاده کنند.