بهینه سازی لینک ارتباطی و راه اندازی سیستم حضور و غیاب جدید کارکنان در مرکز چاپ و انتشارات دانشگاه

۰۴ اردیبهشت ۱۳۹۶ | ۰۴:۳۰ کد : ۳۲۳۳ اخبار مرکز فناوری
، وضعیت و بستر اینترنت مرکز چاپ و انتشارات که قبلا توسط لینک رادیویی در حال سرویس دهی بوده است مجددا مورد بررسی و تقویت قرار گرفت. همچنین امکان استفاده از سامانه تردد جدید کارکنان و انتقال اطلاعات سیستم حضور غیاب جدید بر این بستر با کیفیت بالا میسر گردید.

همزمان با تغییر سامانه تردد کارکنان و لزوم راه اندازی آن در تمامی ساختمانهای دانشگاه و بازدید بعمل آمده توسط کارشناسان و متخصصین مرکز فناوری اطلاعات و ارتباطات در روز شنبه مورخ 26 فروردین ماه سال جاری از مرکز چاپ و انتشارات دانشگاه در کرج، وضعیت و بستر اینترنت مرکز چاپ و انتشارات  که قبلا توسط لینک رادیویی در حال سرویس دهی بوده است مجددا مورد بررسی و تقویت قرار گرفت. همچنین امکان استفاده از سامانه تردد جدید کارکنان و انتقال اطلاعات سیستم حضور غیاب جدید بر این بستر با کیفیت بالا میسر گردید. بهینه سازی انجام شده باعث شده تا ارتباطی امن تر و پایدار تر و سریع تر برای این واحد فراهم شود.