بروزرسانی آنتی ویروس های دانشگاه در سال 96

۲۹ فروردین ۱۳۹۶ | ۰۴:۳۰ کد : ۳۱۶۲ اخبار مرکز فناوری
با توجه به احتمال نفوذ و دسترسی غیر مجاز به اطلاعات سرورهای دانشگاه، مرکز فناوری اقدام به نصب، ارتقا و بروزرسانی آنتی ویروس اورجینال نسخه سروری به صورت الویت بندی شده بر روی سرورهای نموده است.
بروزرسانی آنتی ویروس های دانشگاه در سال 96

با گسترش سرویسهای الکترونیکی که عمدتا بر بستر شبکه جهانی وب در دسترس می باشند بیم رخنه به سیستم های کامپیوتری و سرورها را از طریق بدافزارها و ویروس ها ایجاد کرده است. دانشگاه نیز به جهت تعدد کاربران، تنوع حوزه های فعالیت و سرویس های متنوع در حال ارائه، در دسته ی سازمانهای مستعد آلودگی به شمار می رود. ازین رو حوزه ی سرورینگ دانشگاه به جهت جلوگیری از تهدیدات امنیتی، کم کردن احتمال نفوذ و دسترسی غیر مجاز به اطلاعات سرورهای دانشگاه اقدام به نصب، ارتقا و بروزرسانی آنتی ویروس اورجینال نسخه سروری به صورت الویت بندی شده بر روی سرورهای دانشگاه نمود. با توجه به بروزرسانی های دوره ای این آنتی ویروس که به صورت مستقیم از سرور مرکز انجام می شود اصطلاحا End Point Security رعایت شده و حداکثر حفاظت ممکن در این حوزه اجرا می شود.