سیستم یکپارچه نمایشگر مسجد امام علی(ع)

۲۳ فروردین ۱۳۹۶ | ۰۴:۳۰ کد : ۳۱۰۷ اخبار مرکز فناوری
راه اندازی سیستم یکپارچه نمایشگر مسجد امام علی(ع) با امکان پخش تصاویر هم زمان در روز دوشنبه 21 فروردین ماه
سیستم یکپارچه نمایشگر مسجد امام علی(ع)

در آستانه میلاد حضرت امیر المومنین علی (ع) مراسم بهره برداری از مسجد امام علی (ع) دانشگاه علامه طباطبائی با حضور جمعی از مدیران، اساتید وکارکنان دانشگاه برگزار گردید. این مراسم با اقامه ی نماز ظهر و عصر و سخنرانی ریاست دانشگاه همراه گردید که به طور کامل تحت پوشش سمعی- بصری قرار گرفت.  این امکانات به همراه اینترنت بی سیم مسجد برای نماز گزاران و اعتکاف دانشجویی که در سه روز آینده برگزار خواهد شد فراهم خواهد بود.

طی تلاش های صورت گرفته توسط متخصصین مرکز فناوری اطلاعات دانشگاه، کلیه فعالیتهای مربوط به آماده سازی، نصب و راه اندازی امکانات سمعی بصری، اینترنت بی سیم انجام و جهت بهره برداری در اولین روز برگزاری نماز جماعت ظهر و عصر روز دوشنبه 21 فروردین ماه سال 96 فراهم گردید. در همین راستا فعالیت هایی از جمله راه اندازی اتاق راهبری و کنترل با امکان ارسال صدا و تصویر بر روی صفحات نمایش و مشاهده دوربین های دیجیتالی، آماده سازی و راه اندازی اتاق فرمان و کنترل جهت پخش برنامه های فرهنگی دانشگاه به صورت هم زمان با بهترین کیفیت تصویر، نصب و راه اندازی تعدادی صفحات نمایش در طبقات و همچنین نصب دوربین های دیجیتالی در سایر نقاط مختلف مسجد با امکان سوئیچ بین دوربین ها و نمایشگر ها در اندک زمان باقیمانده تا برگزاری نماز ظهر و عصر و اعتکاف دانشجویی به انجام رسید.