پایان پسیو خوابگاه اشتیانی

پسیو خوابگاه آشتیانی

۱۹ فروردین ۱۳۹۶ | ۰۴:۳۰ کد : ۳۰۶۰ اخبار مرکز فناوری
پسیو خوابگاه آشتیانی

در ادامه فعالیت های مرکز فناوری اطلاعات و ارتباطات و در اجرای چندین پروژه زیرساختی در حوزه خوابگاه ها که از فعالیتهای مهم مرکز فناوری می باشد، انجام پروژهpassive در خوابگاههای سلامت که مشتمل بر 8 بلوک می باشد، خوابگاه مطهری، خوابگاه عضدی در سال 95 اجرا و مورد بهره برداری قرار گرفته است.

پروژه زیرساخت پسیو در خوابگاه پسرانه آشتیانی با گنجایش حدود 300 دانشجو در چهار طبقه از تاریخ 22 اسفند ماه شروع وتا 25 همان ماه به پایان رسید. لازم به ذکر است این پروژه با متراژ 600 متر در تمامی طبقات و راهروها، در ابعاد جداسازی شبکه اداری از شبکه وایرلس، تغییر محل رک اصلی و تغییر مسیر کابل کشی، انتن ارتباطی و پیاده سازی استاندارد 3af. 802 پایان رسید و در روزهای اواخر سال 95 مورد بهره برداری قرار گرفت که از مهمترین فعالیت های این مرکز می باشد.