پایان پروژه زیرساخت و پسیو خوابگاه مطهری تا آخرسال 95

پایان فیبر نوری و اینترانت و زیر ساخت و پسیو خوابگاه مطهری

۱۵ اسفند ۱۳۹۵ | ۰۳:۳۰ کد : ۲۹۰۸ اخبار مرکز فناوری
بستر فیبر نوری و اینترانت و زیر ساخت خوابگاه مطهری که ارائه کننده شبکه خوابگاه عضدی و رحیمی می باشد تا پایان سال 95 به پایان می رسد
پایان فیبر نوری و اینترانت و زیر ساخت و پسیو خوابگاه مطهری

مرکز فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه با برنامه ریزی درست و مدون و حساب شده و با توجه به شلوغی های هفته های پایانی سال و راه اندازی چندین پروژه بزرگ دانشگاه از جمله مسجد، مرکز رشد و ... همچنان پیگیر امور مجموعه خوابگاههای دانشگاه بوده است.

بستر فیبر نوری اینترانت و  زیر ساخت پسیو خوابگاه مطهری با رعایت استاندارهای بین المللی تا پایان سال 95 به بهره برداری خواهد رسید با توجه به اینکه خوابگاه مطهری به عنوان یکی از تامین کننده های شبکه خوابگاه های عضدی و رحیمی نیز می باشد. راه اندازی و اصلاح زیر ساخت این خوابگاه گام بزرگی در جهت ارائه سرویسهای اینترنتی باکیفیت تر برای دانشجویان خواهد بود.

براساس گزارش کارشناسان مرکز فناوری با شروع سال 96 اینترنت خوابگاه ها با کیفیت بالاتری آماده ارائه خدمات به دانشجویان عزیز می باشد.