گرامی داشت روز مهندس با حضور دکتر سلیمی

۰۸ اسفند ۱۳۹۵ | ۰۳:۳۰ کد : ۲۸۲۷ اخبار مرکز فناوری
مراسمی به مناسبت روز مهندس با حضور ریاست محترم دانشگاه جناب آقای دکتر حسین سلیمی برگزار شد.
گرامی داشت روز مهندس با حضور دکتر سلیمی

شنبه ۷ اسفند در مراسمی به مناسبت روز مهندس با حضور ریاست محترم دانشگاه جناب آقای دکتر حسین سلیمی و سرپرست مرکز فناوری اطلاعات و ارتباطات جناب آقای دکتر سعید پورروستایی، مهندس صدری مدیر فنی و عمرانی دانشگاه ، دکتر محمد ترکستانی مدیر بودجه ، دکتر محمود مرتضایی فرد مدیر امور اداری و تشکیلات دانشگاه از مهندسین و کارشناسان مرکز فناوری اطلاعات و ارتباطات قدردانی شد.

در این مراسم هدیه ای ارزنده به همراه لوح سپاس به دو نفر از کارشناسان برتر مرکز فناوری اطلاعات سرکار خانم مهندس نعیمی و آقای مهندس سیدمحمد میرزاد به پاس زحمات ایشان از طرف ریاست محترم دانشگاه اهداء شد.

پیشرفت چشمگیر در پروژه زیرساخت ارتباطات دانشگاه و رفع عمده مشکلات دسترسی به شبکه اینترنت در خوابگاه ها که همواره از دغدغه های اصلی دانشگاه در تمامی ادوار مدیریت مرکز فناوری اطلاعات و ارتباطات بود، از جمله مواردی بود که ریاست محترم دانشگاه مرهون زحمات دکتر پورروستایی و کارشناسان مرکز دانستند.