به دلیل مسائل امنیتی، چین قراردادهای استفاده از تراشه‌های شرکت آمریکایی میکرون را در زیرساخت‌های حیاتی خود را ممنوع کرد

۰۱ خرداد ۱۴۰۲ | ۱۳:۵۹ کد : ۲۱۷۷۳ تازه های فناوری اطلاعات
تعداد بازدید:۱۰۹۳
چین به دلیل تهدیدات امنیتی، خرید تراشه‌های میکرون برای زیرساخت‌های حیاتی خود را ممنوع اعلام کرده است و شرکت‌های چینی مجبور به عدم خرید این تراشه‌ها هستند.
به دلیل مسائل امنیتی، چین قراردادهای استفاده از تراشه‌های شرکت آمریکایی میکرون را در زیرساخت‌های حیاتی خود را ممنوع کرد

رگولاتور امنیت سایبری چین شرکت‌های این کشور را از خرید تراشه‌های شرکت آمریکایی میکرون تکنولوژی منع کرد. به گفته اداره فضای مجازی چین (CAC)، محصولات میکرون یک تهدید امنیتی بزرگ برای اطلاعات زیرساخت‌های مهم این کشور محسوب می‌شوند.

به گزارش رویترز، CAC به این موضوع اشاره کرده است که محصولات میکرون می‌توانند برای زیرساخت‌هایی مانند بانک‌های دولتی یا اپراتورهای مخابراتی خطرناک باشند. اگرچه امروز خبر ممنوعیت استفاده از تراشه‌های میکرون منتشر شده، اما چین از ماه مارس درحال بررسی تراشه‌های میکرون برای ورود به این کشور بوده است. به‌نظر می‌رسد چین در پاسخ به تحریم‌های گسترده دولت آمریکا علیه سازندگان چیپ در چین، دست به چنین کاری زده است.

سهم 10 درصدی درآمد سالانه میکرون از چین

میکرون بزرگ‌ترین تولیدکننده حافظه در ایالات‌متحده محسوب می‌شود و بازار چین نزدیک به 10 درصد درآمد سالانه آن را تشکیل می‌دهد. البته باید به این موضوع اشاره کرد که اکثر محصولات میکرون که به چین صادر می‌شوند، توسط تولیدکنندگان برای ساخت دستگاه‌های مخصوص کشورهای دیگر مورد استفاده قرار می‌‌گیرند.

micron

به گفته میکرون، ممنوعیت استفاده از تراشه‌های این شرکت تنها مربوط به شرکت‌هایی چینی می‌شود؛ بنابراین شرکت‌های خارجی که در چین فعالیت می‌کنند، شامل این ممنوعیت نخواهند شد. میکرون همچنین گفته است که به مذاکره با مقامات چینی ادامه می‌دهد.

اداره فضای مجازی چین درباره محصولات میکرون که شامل ممنوعیت می‌شوند، اطلاعاتی منتشر نکرده است. علاوه‌براین، این سازمان نگفته که این تراشه‌ها چگونه امنیت ملی چین را تهدید می‌کنند.

ممنوعیت میکرون در چین جدیدترین مورد از جنگ تجاری چین و آمریکا بر سر تراشه‌ها محسوب می‌شود. در ماه‌های اخیر دولت جو بایدن دسترسی شرکت‌های چینی به تجهیزات پیشرفته تولید تراشه را محدود کرده است. البته آمریکا در این مسیر تنها نیست و دولت هلند به‌همراه ژاپن هم در این محدودیت نقش دارند.

طبق گزارش‌ها، دولت پکن به‌دنبال اقدامی تلافی‌جویانه برای پاسخ به آمریکا بود و میکرون یکی از بهترین گزینه‌ها برای این کار محسوب می‌شود. شرکت‌های چینی می‌توانند به‌جای تأمین تراشه‌های موردنیازشان از میکرون، به سراغ تأمین‌کنندگان دیگری مانند شرکت کره‌ای SK Hynix بروند.

منبع:

دیجیاتو

رویترز

کلیدواژه‌ها: تراشه هوش مصنوعی تراشه


نظر شما :