محدوده دسترسی به اینترنت در فضای محوطه باز پردیس مرکزی دانشگاه

۰۸ خرداد ۱۴۰۱ | ۰۹:۵۸ کد : ۱۸۱۸۸ اخبار مرکز فناوری
اولین مرحله از طرح تجمیع شبکه وایرلس در محوطه باز پردیس مرکزی دانشگاه راه اندازی و توسط اساتید، کارکنان و دانشجویان قابل استفاده می باشد.
محدوده دسترسی به اینترنت در فضای محوطه باز پردیس مرکزی دانشگاه

شبکه های بی سیم یکی از نیازهای زیرساختی مهم می باشد که با رشد تکنولوژی دستگاه های هوشمند همه افراد با آن سر و کار دارند. امروزه کاربران شبکه های بیسیم به دنبال ارتباطی با پوشش بهتر، ظرفیت بالاتر و ضریب اطمینان بیشتر نسبت به گذشته می باشند. مرکز فناوری اطلاعات و ارتباطات پس از راه اندازی شبکه وایرلس یکپارچه در دانشکده تربیت بدنی و رضایت کامل کاربران در آن دانشکده، در اقدامی جدید با بروزآوری زیرساخت های شبکه، تقویت دستگاه های سرویس دهنده و راه اندازی اکسس پوینت های جدید، پوشش شبکه وایرلس یکپارچه در محوطه پردیس مرکزی دانشگاه ایجاد کرده است. دانشجویان و کاربران در حال حاضر می توانند در نقاط زیر به شبکه وایرلس با نام ICT-Campus متصل شده و بدون قطعی و بدون نیاز به اتصال به اکسس پوینت دیگری در محدوده پردیس مرکزی تردد داشته باشند.

فضاهای دسترسی به اینترنت فضای باز (outdoor)

•    تمام فضای مابین دانشکده حقوق و ساختمان مرکزی
•    خیابان اصلی پردیس از کنار ساختمان مرکزی تا ساختمان بهشتی
•    محوطه مقبره شهدا تا محوطه ضلع جنوبی مسجد امام علی(ع)