راه اندازی سیستم کنترل تردد الکترونیکی خودرو

۲۵ آبان ۱۳۹۹ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۳۳۵۳ اخبار مرکز فناوری
سیستم کنترل تردد الکترونیکی خودرو در پردیس مرکزی دانشگاه راه‌اندازی شد.
راه اندازی سیستم کنترل تردد الکترونیکی خودرو

در راستای افزایش ضریب نفوذ فناوری اطلاعات و ارتباطات در فرآیند کاری و به تبع آن تسهیل در تردد خودروها و همچنین کاهش بار کاری کارکنان مربوطه، سیستم کنترل تردد که شامل نرم افزار پلاک‌خوان و  دوربین ‌های تشخیص پلاک خودرو می‌ ‌‌باشد در ورودی‌های پردیس مرکزی دانشگاه راه‌اندازی و مورد بهره‌برداری قرار گرفت.

لازم است همکارانی که تاکنون موفق به ثبت مشخصات خودوری خود نشده‌اند با مراجعه به آدرس الکترونیکی  pelak.atu.ac.ir مشخصات خودروی خود را وارد نموده و ثبت نام را انجام دهند.

لازم به ذکر است به طور پیش‌فرض نام کاربری برای هر شخص کد ملی و رمز عبور چهار رقم آخر کد ملی شخص می‌باشد که می‌توانند بعد از اولین ورود رمز عبور خود را تغییر دهند. در صورت بروز مشکلات احتمالی در این خصوص با کارشناسان مدیریت حراست دانشگاه داخلی 2350 یا مرکزفناوری اطلاعات داخلی 2625 تماس حاصل نمایید.